2023-2024 Rotary arenguseminaridele registeerimine

Rotary arenguseminarid

MIS SEE ON?

Rotary arenguseminarid (Rotary Leadership Institute – RLI) on mitmekülgne koolitusprogramm, mida kasutab üle 400 Rotary piirkonna üle kogu maailma. See on kiire ja efektiivne viis täiendada oma teadmisi Rotary organisatsiooni, põhimõtete, eesmärkide, tegevuste ja võimaluste kohta. Koolitus toimub sõbralikus ja pingevabas õhkkonnas, osalejad saavad jagada rühmavestlustes oma kogemusi ja nägemusi.

KELLELE ON MÕELDUD?

Osalema on oodatud eelkõige klubide juhtkondades olevad ning sinna lähiaastatel tulevad rotariaanid, kuid koolitus on avatud ka teistele klubiliikmetele.

KES KOOLITAVAD?

Koolitajad on kogenud Eesti rotariaanid, kes on läbinud vastava väljaõppe.

Seminaride põhipakett sisaldab kolme koolituspäeva, mis tavaliselt korraldatakse mõnenädalase vahega. Ideaalis tuleks läbida kogu kursus, kuid võimalik on osaleda ka ainult koolituspäeval, mis pakub enim huvi.

Seminaridele registreerimine on avatud nüüd!

Loe lisa:

Koolitused

 

Registreeru!
See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.