Autode annetamine ja saatmine Ukraina sõjaväeosadele

Ukraina on Venemaa agressiooni vastu südikalt sõdinud enam kui aasta! Ja neid on selles aidanud tõhusalt ka Eesti rotariaanid. Sellel aastal oleme Tallinna Vanalinna Rotary klubi poolt alustanud koostööd Ragnar Sassi eestveetava Freedom Convoy tegevusega autode toimetamisel Ukraina võitlejatele, kus meie kaudu toimub kogu annetuste kogumine ja ka formaalne logistika – autode ost ja ja akteeritud üleandmine. Annetuste kogumine on meie kaudu mõistlik, sest omame Eestis ühena kaheksast ühingust Ukraina annetuste tulumaksuvabastust:
https://www.emta.ee/en/private-client/taxes-and-payment/tax-incentives/gifts-and-donations

Ukraina vajab jätkuvalt meie abi ja toetust, et see sõda võimalikult kiiresti lõplikult võita!
Meie klubi vennad on toetanud paljude autode ostmist. Järgmisel kolmapäeval 29.03 sõidab järgmine konvoi Kiievisse, kus meie vendadest on koos Ragnari ja Lift99 tiimiga kaasa minemas projekti toetaja Martin Villig. Kohale toimetatakse kokku üle 10ne auto. Need autod on kõik pigem heas korras (remonditud, värvitud jms), et oleks tõenäosus, et nad rindel mõistliku aja vastu peavad. Nimetatud konvoiga kokku on Ragnari meeskond Ukrainasse saatnud juba üle 150 auto. Dokumentaalfilmi viimasest konvoist:

 

Kutsume ülesse ka ülejäänud Rotary Eesti klubisid toetama antud initsiatiivi Ukrainas

Sest oleks väga vajalik et Ukraina relvajõud nüüd kevadise lainega, tankide ja lennukite kõrval oleksid võimalikult hästi varustatud ka autodega, et rindelogistikat korraldada ja jõuda lõpliku võiduni võimalikult kiiresti!

Palun levitage seda sõnumit ning paluge teha jõukohane annetus:
Saaja: Rotary Klubi Tallinn Vanalinn
Arve: EE592200221078942924
Selgitus: Autod Ukrainale

Iga annetatud euro on väga abiks!

Aga kui annetate terve auto summa (14,000 eurot), siis on huvi korral võimalik kas selle või järgneva konvoiga ise Ukrainasse kohale sõita. Ragnari meeskond korraldab kohapeal põnevate objektide ja sõjaväeosadega kohtumised, seega saaks hea sissevaate hetkeolukorda.

Ette tänades annetuste eest!
Tõnu Grünberg
Tallinn Vanalinn Rotary Klubi President

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.