Kuberneri kuukiri nr 1 – juuli 2016

Piirkonna 1420 kuberneri kuukiri Juuli 2016 Markku Stenvall

Rotary uus aasta algas – muudatused Espoo piirkonnas

Kui ma 2002. aastal sain kutse ühineda Rotary Espoo Meri klubiga, ei osanud ma arvatagi, kui palju uut sisu võib see klubi minu ellu tuua. Järk-järgult sain aga üha enam teada Rotary heast tööst, kui tegutsesin klubi sekretäri, presidendi ja abikubernerina. Nüüd aga hakkan täitma suuri väljakutseid pakkuvaid piirkonnakuberneri ülesandeid ning teen omalt poolt kõik meie piirkonna klubide toetamiseks. Neis ülesannetes ei ole ma üksi, vaid abiks on suur hulk klubiliikmeid. Abikubernerid on klubide presidentide ja liikmete toetamisel võtmepositsioonidel, aidates neil klubi tegevusplaani täita. Ka piirkonna komiteed on klubidele oma pädevuse raames abiks. Nii et kasutage nende toetust.

Rotary aasta 2016–2017 teema on „Rotary teenib inimkonda”

Rotary on ülemaailmne inimkonda teeniv organisatsioon, mis arendab heategevust kogu maailmas. Praktiline tegevus toimub Rotary klubides. Oleks tore, kui klubid tegutseksid selle põhimõtte järgi nii oma ümbruskonnas, oma riigis kui ka rahvusvahelises ulatuses. Klubi liikmed võivad olla uhked projektide üle, mille oleme ellu viinud. Osa neist on vaid väikesed, kohalikud, kuid osa jällegi ülemaailmsed, mille hea näide on EndPolioNow. Iga Rotary klubi ja iga nende liige peaksid mõtlema, kuidas oma põhimõtteid kõige paremini ellu viia. Kutsun klubisid esitama oma projekte ja otsima neile sponsoreid sügisesel piirkonna koosolekul. Lisateavet saadan hiljem.

Kuberneri klubikülastused

Tänavu korraldatakse klubikülastused abikuberneride piirkondade kaupa, vastavalt Rotary Internationali presidendi John F. Germi juhendile. Kuna ma ise töötan endiselt, siis on see ka muidu ainus võimalik tegevuskorraldus. Külastused toimuvad Soomes ajavahemikul 22.8.–15.9.2016 ja Eestis 40. nädalal. Klubide presidendid on märkinud need kuupäevad klubi programmi. Lisaks sellele külastan ma vastavalt võimalustele ka klubide korraldatud üritusi. Ootan väga kohtumisi pärast suvehooaega.

Kõigile head suve soovides
Markku Stenvall
Rotary lähima aja üritusi. Tere tulemast osalema!

  • 6.8.2016 Rotary liikmed erikülalistena sõjaväeorkestrite festivalil Hamina Tattoo 2016. Rotary oma programm algab kell 11.00
  • 9.8.2016 The Magical Dances of Thailand – tantsuetendus kell 18.00–19.30 Soome Rahvusooperi Almi saalis. Kui müüme pileteid täissaalile, saame suure summa (mahaarveldusteta) EndPolioNow korjanduse jaoks.
  • 26.–28.8.2016 konverents EEMA2016 Scandic Marina Congress Centeris. Rahvusvaheline vahetusõpilaste üritus.
  • 28.8.2016 Helsingi Esplanaadi laval „Koos Rotaryga ümber maailma” Esinevad Kalliola suur estraadiorkester ja vahetusõpilased, kell 15:00-17:30.

Kõigi ürituste kohta leiab lisateavet meie Rotary piirkonna veebileheküljel www.rotary1420.org.

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.