PETS – President-Elect Training Seminar 3. märts 2017 Tartus

KUTSE

Lugupeetud tulevased piirkonna klubide presidendid ja sekretärid

Piirkonna 1420 Eesti PETS (presidents-elect training seminar) korraldatakse reedel, 3. märtsil 2017 kell 10:30 Hotell Londonis, Tartus, Rüütli 9.

Tuletame meelde, et iga tulevane president peab osalema sellel üritusel, et ta saaks presidendiameti vastu võtta. See koolitus on tähtis ka teistele klubi kesksetele funktsionääridele, näiteks sekretäridele, ning sobib ühtlasi kogenumatele rotariaanidele.

Materjalid on lisatud www.rotary.ee lehele (materjalid). Koolitusel osalejatel palutakse need materjalid välja printida ja seminarile kaasa võtta. Vestluse ja koolituse õnnestumise lähtekoht on see, et igaüks tutvub nende materjalidega juba eelnevalt.

Pärast koolitust olete oodatud õhtusöögile.

Üritusele tuleb registreerida alloleva vormi kaudu või https://goo.gl/forms/N803puEQXjBSjSRn1 hiljemalt 27. veebruariks. Registreerimisel palume teha teatavaks ka võimalikud toiduallergiad.

Osavõtutsau on 15 eurot osaleja kohta. Osavõtutasu tuleb tasuda Eesti Rotary Klubi MTÜ kontole: EE032200221058659583. Selgituseks osalejate nimed ja klubi nimi.

PETS 2017 kava_programm.pdf

Õhtune programm:

https://rotary.ee/sundmused/ella-fitzgerald-100-tartu-rotary-klubi-heategevuskontsert-3-marts-2017/

 

Hotell London:

 

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.