Palun uuendage klubi andmed mai lõpuks

Meeldetuletus! Palun uuendage klubi andmed mai lõpuks

Kuna Soome andmebaasi https://rotary.fi/rekisteri/ ja RI andmebaasi vahel on automaatne andmete uuendamise liides, siis klubi põhiandmeid, liikmete ning klubiametnike andmeid muudetakse AINULT Soome andmebaasis. Sealt liiguvad need automaatselt RI süsteemi.

Liides hõlmab klubi põhiandmeid, liikmete muudatusi (uued, lahkunud liikmed, liikmelisuse tüübi muutused) ning jooksva ja järgmise rotary-aasta klubiametnike andmeid.

RI juhised võivad tekitada segadust, kuna need on mõeldud ülemaailmseks kasutamiseks ning ei arvesta alati kohalikke eripärasid. Soomes kasutame liidese nimetusena FIMDA (Finlands Multidistrict Access).

Seetõttu rõhutame veel kord, et Soomes muudetakse klubi põhiandmeid, liikmete ning klubiametnike andmeid ainult Soome andmebaasis, vaatamata RI erinevatele juhistele. Otse RI süsteemis andmete muutmine võib põhjustada vastuolusid, eriti per capita maksude arvestamisel.

Vajadusel saate kiiresti abi, saates e-kirja aadressile tuki.rotarypalvelu (at) rotary.fi

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.