Põlva Rotary eriauhind parima foto eest, 2013

Põlva Rotary klubi liitus Eesti Rahva Muuseumi kodumaa piltide kogumise võistlusega ja pani välja eriauhinna parima foto eest. Kuna Rotary ülemaailmne deviis sellel hooajal on – Hoolivus loob rahu (Peace Through Service) – siis soovime tunnustada parima foto autorit antud teemas.

Võistluse sellesse kategooriasse ootame pilte, mis kujutavad:
1) teiste inimeste teenimist;
2) rahu nõutamist;
3) kaastunnet ja hoolimist;
4) suurt ja sõbralikku perekonda.

Eesti Rahva Muuseumi kodumaa piltide kogumise võistlus kestab 24.02.2013 – 5.01.2014.

Võistluse patrooniks on Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves. Kultuuripärandi aasta raames korraldatav konkurss tähistab saja aasta möödumist esimesest võistlusest ning jäädvustab Eesti elu sada aastat hiljem.

Peaauhind on 1000 eurot ja Rotary eriauhind 150 eurot, lisaks antakse välja veel teisigi maakondlikke ja valdkondlikke preemiaid. Võistluse kokkuvõtted tehakse 2014. aasta alguses ning autasustamine toimub 2014. aasta veebruaris.

Osale ajalooliste hetkede jäädvustamisel tulevastele põlvedele, nagu tehti 100 aasta eest.

Lisainfo ja tingimused http://kodumaapildid.erm.ee/

Janika Usin
Põlva Rotary president

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.