Elisabet – liikumispuudega laste heaks

Tere austatud rotariaanid Eestimaal,

Viljandi Rotary klubi on otsustanud praeguses majandussurutises koos meie sõprusklubiga Houstonist/USA(Willowbrook RC) toetada projekti „Elisabet – liikumispuudega laste heaks“ Matching Grant projekti toel järgmisel aastal, vaadake lisatud presentatsiooni!

Kuna tegemist on väga mahuka ettevõtmisega- kogusummas 75 000 EUR (kõnnitallad lastele + visuaalne programm), mis ei ole ainult Viljandi maakonna hüvanguks, vaid kogu Eestit hõlmav, palume Teil kõigil kaaluda võimalust selles projektis osaleda ning aidata leida kontakte oma sõprusklubidega mujal maailmas!

lokomat_A4_uue_tekstiga

Ette tänades ja edu soovides,

Marge Tirgo
E-mail: marge.tirgo(at)sveba-dahlen.ee
Viljandi Rotary Klubi president 2009/10


 

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.