Rotarypiirikonna 1420 ry:n põhikirjaline sügiskoosolek

Rotarypiirikonna 1420 ry:n põhikirjaline sügiskoosolek ehk piirkonnakoosolek toimub Tartus Hotel Lydias’s, aadressil Ülikooli 14, reede, 18.10 kell 18:00.

Head klubide presidendid!

Vastavalt piirkonna põhikirjale peab igal Rotary klubil olema vähemalt üks esindaja. Rotary klubidel, kus on rohkem kui 25 liiget*, on õigus saada üks lisaesindaja iga järgmise 25 liikme kohta või suurema osa liikmete puhul. Volikirjad tuleb esitada kas eelnevalt skaneerituna aadressile info.d1420@rotary.fi või kohapeal hiljemalt kell 17:30. Volitatud isikutel tuleb olla kohal kell 18:00.

Võimalik on saata digiallkirjastatud volitused ka marit.rotary@gmail.com, kes saab volitused avada ja välja printida.

Volitus peab olema ka klubi presidendil või ükskõik, kellel, kes klubist koosolekul osaleb.

Volutada võib ka teie klubi AG-d, Heldur Alleset, Urmas Kaarlepit või mind.

Ja koosolekule järgneb 19. oktoobril piirkonna konverents, mille kava puudutab igaühte tema elus ja tervises.

Piirkonna koosoleku dress code on no crocks no shorts, aga presidnetidel palun kanda ketti ja kõikidel Rotary märki ja kellel on, ka PHF märke.

Kes soovib pärast koosolekult Lydia restoranis Hõlm õhtustada, peaks laua kindlasti broneerima.

Tartus näeme!

Aune Past
D1420
DG 2024-2025
Tartu Hansa RC
themagicofrotary.org
Aunepast@gmail.com

 

*Piirkonna reeglid (Unofficial translation.)
7§ Ühingu koosolekud
Ühingu koosolekud kutsub kokku juhatus. Koosolekukutse tuleb saata hiljemalt kümme (10) päeva enne koosoleku toimumist posti või e-posti või muu elektroonilise sidevahendi teel või teatades need piirkonna veebilehel. Ühingu otsustusõigust koosolekul teostavad Rotary klubide poolt valitud esindajad. Igal Rotary klubil on vähemalt üks esindaja. Rotary klubidel, kus on rohkem kui 25 liiget, on õigus saada üks lisaesindaja iga järgmise 25 liikme või suurema osa kohta sellest arvust. Klubil on seega üks esindaja, kui tal on maksimaalselt 37 liiget; kaks esindajat, kui liikmeid on 38–62; kolm esindajat, kui liikmeid on 63–87; neli esindajat, kui liikmeid on 88-112, ja viis esindajat, kui liikmeid on 113-137.
Igal esindajal on koosolekul üks hääl. Küsimused otsustatakse lihthäälteenamusega, kui ühingu põhikirjas ei ole sätestatud teisiti. Võrdse tulemuse korral otsustab esimehe arvamus, valimistel aga loositakse. Koosolekul saab osaleda ka andmesideühenduse või muu tehnilise abivahendi abil. See peab olema koosoleku kutses ära märgitud. Algatused ja ettepanekud ühingu koosolekuks tuleb esitada 5 (viis) nädalat enne koosoleku toimumist piirkonnanõukogule, kes peab need menetlema ja lisama koosoleku kutsele.

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.