Tartu Inner Wheel Klubi 30. ja Tartu Rotary Klubi 91. sünnipäev – kokku 121 aastat!

Head rotariaanid,

Kaks Tartu klubi:

Tartu Inner Wheel Klubi ja Tartu Rotary Klubi

on otsustanud tähistada koos Tartu Inner Wheel Klubi 30-ndat ja Tartu Rotary Klubi 91-st sünnipäeva – kokku 121 aastat! Me oleme ette valmistamas pidu ja meil on suur au, kui ka Teie meid oma kohalolekuga rõõmustate.

Pidu toimub reedel, 21. aprillil 2023 algusega kell 19.00, Eesti Rahva muuseumis, Tartus. Palun reserveerige endale ja oma kaaslasele aeg ning tulge ja nautige head sööki ja jooki ning tantsulist õhtut koos meiega.

Tervitades,

Lembit Lump

President 2022 – 2023
Rotary Tartu Rotary Klubi
www.tarturotary.ee

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.