Kuberneri visiidil Saaremaa Rotary klubis

Saaremaa Rotary Klubi suunab tuult purjesse neile, kes abistavat hoogu enim vajavad. Üheskoos jõuame kaugemale. Saaremaa klubi toetab kultuuri ja tervisega seotud tegevusi. Projektid on klubi tasemel. Klubi on elujõuline ja klubi liikmed on erinevas vanuses, mis annab klubi tegevusele sügavust ja jõudu.


During the governor’s visit, I attended a meeting at the Rotary Club of Saaremaa. This club plays a crucial role in steering the winds of support for those most in need. Together, we can achieve even greater things. The Saaremaa Rotary Club actively supports initiatives related to culture and health, with projects carried out at the club level. The club is vibrant, with members spanning various age groups, bringing depth and strength to its activities. Kuvernöörin vierailun aikana osallistuin Saaremaan Rotary-klubin kokoukseen.


Tämä klubi toimii tärkeänä tukipilarina ja ohjaa apua eniten tarvitseville. Yhdessä voimme saavuttaa vielä enemmän. Saaremaan Rotary-klubi tukee aktiivisesti kulttuuriin ja terveyteen liittyviä hankkeita, jotka toteutetaan klubitasolla. Klubi on elinvoimainen, ja sen jäsenet edustavat eri ikäryhmiä, mikä tuo syvyyttä ja voimaa sen toimintaan.

DG Aune Past

2024-2025

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.