Tallinna Rotary Klubi tähistas Eesti Vabariigi aastapäeva

Posted on märts 3, 2014

Tallinna Rotary Klubi tähistas Eesti Vabariigi aastapäeva

24.veebruaril sai teoks mõte tähistada ühiselt  koos kaasadega Vabariigi aastapäeva. Ürituse ametlik osa toimus Viimsi mõisapargis mälestusmärgi “Taaskohtumine” juures,  et nö. klubisiseselt avada charter-president Johan Laidonerile pühendatud ja klubi annetustega valminud kaunis mälestuspink.

 DSC_6400

Hümni ühislaulmise ja president Raivo Aavisto avasõnade järgselt sai sõna mälestuspingi idee algataja vend Peep Aaviksoo, kes muuhulgas tänas ka kohal viibinud mälestuskompleksi autoreid Maria Freimanni ja Juhan Kangilaskit.

DSC_6404

Vend Viktor Hütt meenutas seiku Maria ja Johan Laidoneri elust ja meie charter-presidendi rollist Eesti rotariliikumise rajajana.

 DSC_6384

Seejärel asetasid klubi president koos endise ja tulevase presidendiga pärja mälestusmärgile. Tehti ühispilt mälestuspingi taustal koos selle autoritega. Peale mida siirduti pidulikule õhtusöögile uude gurmeerestorani Villa Mary Rohuneemes, kus õdusas atmosfääris mitme tunni vältel nauditi hõrku roogasid meeldivas ja vennalikus seltskonnas. Kohalviibijad tunnistasid ürituse igati kordaläinuks ja avaldasid lootust, et sellest saab klubi uue ilusa traditsiooni algus.

DSC_6439