Kuberneri kuukiri nr 3 – september 2016

Klubikülastused on alanud

Eelmiste kuberneride arvates on klubikülastused olnud alati kasulikud. Kuna ma ise käin endiselt tööl, ei saa ma kahjuks eraldi kõiki klubisid külastada, ning üritused korraldatakse abikuberneride piirkondade kaupa.
Ka Rotary Internationali president John F. Germ on andnud juhised piirkondade kuberneride niisuguseks tegutsemiseks. Praeguseks on üritused Soomes juba enamasti korraldatud ning Eesti klubide järjekord on
oktoobri alguses. Klubi liikmeid on olnud tänuväärselt palju kohal ning vestlused on olnud väga konstruktiivsed. On esile toodud ka mitmeid kitsaskohti, millega tuleks tegeleda.

Rotary üritused augustis

Augustis algasid Rotary liikmete kogunemised üritusega Hamina Tattoo, kus oli võimalik lisaks oma piirkonna liikmetele kohtuda ka teiste piirkondade esindajatega. See oli tore ühisüritus, mida tasub ka edaspidi korraldada. Üritusel EEMA2016 oli võimalik saada osa sellest energiast, mida meie noorte vahetusorganisatsioon on loonud. Tegemist oli professionaalselt korraldatud üritusega, milles oli rõõm osaleda. Nädalavahetuse lõppakordiks esines Esplanaadi laval Kalliola Suur Estraadiorkester ning vaheaegadel sai arvukas publik kuulda Rotary-teemalisi sõnavõtte. Suur tänu korraldajatele.

Soome Rahvusteatris näidend Sumu (Udu) 27.10.2016

Oleme reserveerinud kogu teatrietenduse Rotary liikmetele ning nende pereliikmetele, sõpradele ja koostööpartneritele. Eesmärk on koguda 10 000 eurot, et finantseerida Rotary sihtasutuse kaudu humanitaarset projektitegevust. Pileteid on veel müügil, nii et võiksite osta enda oma internetist või müügipunktist. Rühmapileteid on võimalik tellida Markku Tahkokorpilt (markku.tahkokorpi@utuapu.com).

Kuberneri klubikülastused Eestis

Esmaspäev 3.10.2016 (Kalju Albert) Lõuna-Eesti
Teisipäev 4.10.2016 (Lauri Väli) Lääne-Eesti
Neljapäev 6.10.2016 (Avo Kull) Tallinna piirkond
Üritused on mõeldud kõigile Rotary klubide liikmetele, nii et loodan aktiivset osalemist. Täpsemat teavet toimumisaegadest ja -kohtadest saab klubi presidendilt ja abikubernerilt.

Esitage Rotary kuberneri kandidaat 2019.–2020. aastaks

Meie piirkonnas on palju Rotary liikmeid, kes sobiksid suurepäraselt piirkonna kuberneriks. Nüüd on aeg teha ettepanek ja saata see mulle. Lisatud on kiri ja blankett, millega saab teha ettepaneku Rotary piirkonna 1420 kuberneri valimiseks 2019.–2020. aastaks. Räägin meeleldi kuberneri ülesannete sisust, samuti on valmis oma kogemusi jagama ka varem seda ametit pidanud.

Soovin head sügise jätku.
Markku Stenvall

Rotary lähima aja üritusi. Tere tulemast osalema!

  • 2.10.2016 Silakkasoutu (Silgusõudmisvõistlused) Finlandia-talo juurest Töölönlahtist turuni
    – sõudmisvõistlusega kogutakse raha ümberkaudsete vete ja Läänemere heaks
  • 7.–9.10.2016 Rotary Institute 2016 Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockohlm, http://rotaryinstitute2016.se
    – üritusel on võimalik saada Rotary liikumisest laiem pilt, mis ületab Soome piire
  • 22.10.2016 Piirkonna koosolek pensionikindlustusfirma Elo ruumides Espoo Tapiolas
    – üritus on mõeldud kõigile meie piirkonna liikmetele; täpsem teave sügise jooksul
  • 27.10.2016 Soome Rahvusteatris teatrietendus Sumu (Udu)
    – piletitulud lähevad Rotary fondi 100. aastapäeva korjandusse.

Kõigi ürituste kohta on võimalik saada lisateavet meie Rotary piirkonna veebileheküljel www.rotary1420.org ja www.rotary.ee

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.