Kuberneri kuukiri nr 1 – juuli 2015

HEAD ROTARIAANID, AUSTATUD ÕED JA VENNAD

Jälle on ratas teinud ühe ringi ja uus rotary-aasta on alanud. Klubide uued ametnikud on alustanud tööd – nagu ka uus kuberner.

Soovin tänada kogu piirkonna organisatsiooni selle töö eest, mida olete piirkonna heaks teinud. Suur tänu IPDG Birger Stjernbergile, piirkonnanõukogule, komiteedele, abikuberneridele ja kõikidele klubiametnikele, unustamata ühtegi liiget – ilma teieta meid ei oleks.

Alustades nüüd piirkonna esimese naiskubernerina, tunnen lisaks suurele vastutusele siirast rõõmu, et seegi ”künnis” on ületatud. Rotary põhiväärtused ja rotariaanide tehtav töö ei muutu sellest, kas seda teeb mees või naine. Head tegemine ja ühiskonna teenimine ei vali sugupoolt, otsustab tahtmine. Ja soov olla kingitus maailmale – ”Be the gift to the world” – on piisav tahtmine. RI presidendi Ravi Ravindrat vabalt tsiteerides: meil kõigil on midagi anda – oleme kes tahes. Võime anda ja jagada oma oskusi ja teadmisi, pühendumist ja andumist neile, kes seda millalgi vajavad.

Meil on ka suur au ja rõõm kuulda rohkem selle aasta rotary-moto kohta, samuti kui muid mõtteid Rotaryst, kui president Ravi ja tema abikaasa Vanathy saabuvad 26.11.2015 külaskäigule Soome. Korraldame kogu Soomet ja Eestit hõlmava ühise sündmuse, kus osaleb peale RI presidendi ka teisi tipptasemel esinejaid. Täpsemat infot sündmuse kohta saate sügise alguses. Loodan, et sel päeval näeme suurt hulka rotariaane koos abikaasadega Helsingis osalemas sellel ainulaadsel sündmusel.

On üks asi, mida sooviksin selle aasta jooksul eriti rõhutada. Tahaksin näha, et kõigis meie tegevustes oleks aitamisse ja koosolemise rõõmu – ELU MAITSET. Tunnet, et hoolime üksteisest, ka neist, kes on kaugel. It will never come again”

Rotary-dollari väärtus juulis on € 0,90

Oodates teiega kohtumist…

Ritva Heinonen

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.