Kuberneri kuukiri 2 – august 2014

HEAD ROTARIAANID!

Kuigi rotary-aasta käivitus juba juuli alguses, arvan, et paljudes klubides on kuu möödunud rahulikult ja pingevabalt. Suvetanumatelt tullakse tagasi tööde juurde ja klubitegevuski saab taas uut hoogu.

AUGUSTIKUU TEEMA ON LIIKMETE JUURDEKASV

Arvan, et paljud meist on juba tüdinenud sellest igavesest teemast, kuid seda saab värskendada uute mõtetega liikmete arvu suurendamise kohta. RI president Gary C.K. Huang annab märku oma taktikast: ta räägib pere tähendusest. Rotary-pere koosneb meist, rotariaanidest, kuid rotariaanidel on ka omad pered! Huangi abikaasa Corinna liitus eelmisel aastal Rotaryga, olles jälginud 37 aastat oma mehe tegevust selles. Ühe klubi asutamiskoosolekul tõdes proua Huang, et aeg on küps tema aktiivseks liitumiseks rotary-klubiliikmena. Nii tegid mitmed teisedki rotariaanide naised ja selle tulemusena on seal klubis nüüd 102 liiget! Ühine harrastus on mõlemale abikaasale tore ja innustav.

Meil kõigil on võimalus vaadata enda ümber ja anda oma panus uute liikmete juurdekasvu heaks.Kahe või kolme netoliikme hankimine klubi kohta on president Huangi eesmärk; kas see ei võiks ka meil õnnestuda!

Muutke Rotary nähtavaks ja nautige toredaid klubikoosolekuid!

UUS LASTEHAIGLA

Lastehaigla peab valmima 2017. aastal, mil tähistatakse Soome iseseisvuse 100. aastapäeva. Korjandus lastehaigla ehitamiseks on kestnud nüüd juba mõne aasta ja meie piirkond on selles aktiivselt osalenud.

Korjandus jätkub ning selle aasta kampaania sisaldab midagi erilist:

Oleme reserveerinud SOOME RAHVUSOOPERIS ROTARIAANIDELE 12. NOVEMBRIL 2014 TERVE ETENDUSE!See on sündmus, kuhu võite kutsuda kõik oma tuttavad, pereliikmed ja äripartnerid! Tulge nautima Puccini ja Leoncavallo suurepärast muusikat ja fantastilist ooperimeeleolu! Pileteid saab tellida aadressil http://www.rotary.fi/index.php?lang=fi, kus paremas ääres link viib piletite tellimisele. Võite helistada ka 0600 900 900 ja osta otse Lippupiste kaudu.

Ühiste jõupingutuste tulemusel saame haigla valmis meie iseseisvuse sajanda aastapäeva auks!

SUVELAAGER SUOMENLINNAS

Noorsoovahetuse raames korraldati Suomenlinnas juba teist korda noorte suvelaager (Short Term Camp). Paarkümmend välisriikide noort tuli Soome, et olla alguses ühe nädala ühekaupa Soome peredes külalisena ja seejärel veeta teise nädala koos teiste laagrilistega Suomenlinna fantastiliste maastike keskel. Laagri korraldaja ja läbiviija oli meie piirkonna noorsoovahetuse esimees Juha Kuronen. Suur tänu Juhal muljetavaldava panuse eest laagri õnnestumisse!

Laagri teema oli Läänemere kaitse. Teemast lähtuvalt osalesid laagrilised aktiivselt laagripäevade programmis, näiteks võtsid veeproove ja jälgisid mitmel moel Läänemere seisukorda.

AJAKOHAST

– Üleriigiline Rotary päev on 11.10.2014. Kõik ette valmistama sellekohaseid programme!
– Piirkonnakoosolek peetakse 25.10.2014 Lauttasaari ühiskoolis
– Vantaa Rotaryklubi korraldamisel toimub 18.12.2014 Püha Lauri kirikus jõulukontsert.
Jõululaule esitab Vantaan Laulu.

AASTA MOTO

”Light Up Rotary” – ”Rotary nähtavaks”. Olen juba varem kutsunud klubisid üles tegema nähtavaid tegusid. Võimalusi on palju, ka väike tegu on ilus!

Muutkem Rotary nähtavaks – LET ́S DO IT!

ROTARY-DOLLAR

Rotary-dollari kurss on 0,73 €

ROTARY-MÄRKIDEST JA MUUST

Kultamitali Oy on loobunud rotary-medalite ja –märkide müügist.
Tegevus on siirdunud uuele tegijale:

KERVINEN, Sanna
Topparitie 16
04310 TUUSULA
Tel: 040 588 3416
E-post: sanna.kervinen@rotarymyynti.fi
myynti@rotarymyynti.fi

PALUN KÕIKI PRESIDENTE TAGADA, ET IGA KLUBI LIIGE SAAKS KUBERNERI KUUKIRJA.

Suviste tervitustega

Birger Stjernberg
DG 2014–2015

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.