Kuberneri kuukiri 11 – mai 2012

Austatud rotariaanid

Heategevussündmus Läänemere kaitsmise toetuseks 23.4.2012
Katajanokka Rotaryklubi korraldas juba kolmandat korda koos WWF-ga Helsingis Temppeliaukio kirikus 23. aprillil heategevuskontserdi Läänemere kaitsmise toetuseks. Kirik oli rahvast peaaegu pilgeni täis ning kõrgetasemelise kontserdi programmi esitasid muuhulgas Sibeliuse Akadeemia Sümfooniaorkester ja Absolute Girls bänd. Heategevuskontsert oli jätkuks 18.aprillil toimunud Läänemere olukorda käsitlevale seminarile Scandic Marina kongressikeskuses. Mõlemad sündmused näitasid, et väärt asja toetuseks on võimalik koguda palju rahvast ja raha, kui vaid pakutakse huvitavat ja heatasemelist programmi ning toetatakse projekti, millega kõikidel on võimalik samastuda. Nii Temppeliaukio kiriku kontserdi kui detsembris Porvoo kirikus Wanha Porvoo Rotaryklubi korraldatud jõulukontserdi näol on tegemist meie piirkonna selle rotary-aasta suuremate kultuurisündmustega.
Võtke oma sõbrad kaasa ja osalege ka järgmisel rotary-aastal erinevatel sündmustel!

Soome Rotary ja RI koostööprojekt on lõppenud
Aastaid oleme sisestanud liikmeid puudutavaid andmeid kahte erinevasse registrisse. Nüüd on olukord paranenud, Soome Rotary liikmete andmesüsteem ja RI Member Access on liidetud ühiseks andmebaasiks. Liikmete andmed tuleb sisestada nüüd ainult Soome Rotary andmesüsteemi ning sealt siirduvad need juba automaatselt edasi Member Access süsteemi. Vastupidist andmete siiret ei toimu. Selle edusammu eest võime tänada suures osas Soome Rotary peasekretäri Markku Kalliomäkit, kes on olnud projekti pikaajaliseks mootoriks.

Ametite üleandmine tulevastele presidentidele ja juhatustele
Piirkonna klubid on enamuses juba lõpetanud järgmise rotary-aasta kavandamisega seotud tegevused. Presidentidel ja juhatustel tuleb nüüd aktiivselt õpetada ja juhendada tulevasi klubiametnikke rotary-aasta alguse ülesannete täitmiseks, et ametite üleandmine toimuks võimalikult valutust ja tõrgeteta.

Annetused Rotary Fondi
Rotary-aasta lõppedes on viimane aeg teha annetusi Rotary Fondi, et need läheksid veel selle aasta arvestusse.

Teadaanded
Rotary-dollari kurss, mida kasutatakse RI-le maksude sooritamisel või Rotary Fondile annetuste tegemisel, on endiselt USD = 0,77 EUR.
Pool-aasta aruanne (SAR) tuleb esitada RI-le juulis.
Golfihuvilistele pakutakse osalemist Rotary-golfi Soome meistrivõistlustel juunis (info:http://rotary1420.org/wiki/show/1753/rotary_sm_golf_2012_laukaa_16.6.2012.pdf_rotary_sm_golf_2…pdf  ) ja mootorrattahuvilistele toimub ühisüritus 17–19. augustil Lahti lähedal (vaatahttp://rotary1420.org/wiki/show/1753/moottoripyorailevat_rotarit_17.-19._elokuuta_lahden_seudulle ).
Kevadiste tervitustega,
Mikael Kietz
DG

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.