Kuberneri kuukiri nr 8 – märts 2016

HEAD ROTARIAANID

Suur tänu südamlike kaastundeavalduste eest, mida olen teilt saanud mu abikaasa surma puhul. Suur tänu ka asekuberner Ilkka Torstilale ja teistele piirkonna ametiisikutele, kes te kõik olete tänuväärselt hästi hoidnud piirkonna rattad ringlemas. On tõeliselt positiivne tajuda, et meil on toimiv varusüsteem, mida ”testiti” nüüd sel vägagi hektilisel ajal.

Viimases kuukirjas tänasin teid liikmeskonna kasvu eest, mis tõusis juba kahekohalise arvu võrra. Veebruari viimase kuupäeva seisuga on olukord endiselt sama! On mitmeid klubisid, kuhu on liitunud hulganisti uusi liikmeid, kuid piirkonna liikmete arvu netotaset on klubidest lahkujate tõttu arusaadavalt raske pidada kõrgel – kuid siiski mitte võimatu! Võistlus uute liikmete juurdehankimise eest jätkub kuni 11.5.2016 toimuva kommunikatsiooni ja liikmelisuse teemalise seminarini.

Piirkonna PETS-il olid esindatud kõik Soome-poolsed klubid. Eestis peeti PETS nädal varem ning sealgi olid klubid hästi esindatud. Ürituste tagasiside on olnud väga positiivne. Tänan kõiki korraldustöös osalenuid õnnestunud seminaride eest!

Kevade peasündmuse, piirkonnakonverentsini on aega veel neli nädalat. Kutse ja registreerimisjuhised saadetakse teele lähipäevadel. Üritus toimub 16. aprillil ja kohaks on Tuusula Gustavelund.

Loodan, et võimalikult paljud saavad ja otsustavad osaleda. See on tõeline koosviibimise üritus – võimalus kohtuda nii vanade kui uute rotariaanidega ja veeta üheskoos tore päev ja õhtu.

Olete kõik teretulnud!!

TÄHTIS!! Kirja lisas on juhised piletite ostmiseks 6.8.2016 toimuvale Hamina TATTOO-le. Õhtuse Marsishow piletid on olnud eriti populaarsed ja ainult kiire tegutsemisega saavad teie klubid soovitud arvu pileteid. Tahan veel rõhutada, et sündmus on tõeliselt ainulaadne ja tingimata vaatamist väärt. Mingem suure osavõtjate hulgaga rõõmsasse Haminasse veetma Rotary päeva.

Presidendi aunimetuse (Presidential Citation) tähtaeg on 1.4.2016. Omapoolse vihjena võin öelda ühe kõige lihtsama võimaluse eesmärkide saavutamiseks: kui 50 % klubi liikmetest on registreerunud My Rotary-s, on üks eesmärk juba käes.

Rotary-dollari kurss märtsis on 0,93€

Ritva Heinonen DG

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.