Kuberneri kuukiri nr 7 – veebruar 2016

HEAD ROTARIAANID

Tänan, te olete sellega hakkama saanud! Meie piirkonna liikmete arv on eriti positiivses tõusutendentsis – nüüd saab juurdekasvu näidata juba kahekohalise numbriga! Tean, et töö on olnud väljakutset pakkuv, kuid olen näinud ka suurt rõõmu õnnestumise üle, kui uued liikmed on tulnud meie hulka ja toonud kogu klubi ellu uut energiat. Ega uute liikmete värbamise ind pole sellega sugugi möödas! Mitmed klubid on teatanud uutest lisanduvatest liikmetest. Kommunikatsiooni- ja liikmeskonnateemalisel seminaril 11.5.2016 tunnustatakse klubi, mis on selles ”liikmete värbamise projektis” olnud kõige edukam.

Eestis on asutatud uus klubi – Viimsi Rotary Klubi, mille charter-pidu toimus 13.2.2016. Palju õnne ja edu uuele klubile!

Eel-PETSid lähenevad ja registreerumine on juba lõpusirgele jõudnud. Piirkonnakoolitaja Heikki Keravuori ja abikubernerid on koostanud DGE juhtimisel koolitusseminari jaoks ajakohase programmi. Tahan eriliselt rõhutada sõna ”ajakohane”, kuna igal aastal tuleb erinevate klubiametite kohta uut informatsiooni ja tegevusmudeleid ning klubi sujuva tegevuse tagamiseks on nendest ülevaate andmine tähtis ja vältimatu. Ja on ometi ju huvitav kuulda DGE Markku Stenvalli vahendusel järgmise rotary-aasta tervitusi San Diegost.

Üks meie piirkonna olulisematest projektidest on Läänemere kampaania. Läänemerekomitee esimees Merja Partio on pöördunud abikuberneride poole sõnumiga, milles julgustatakse kõiki klubisid võtma omal moel – kasvõi järgmise sügise sõudevõistlusega – osa selles tähtsas ühisprojektis.

Alaealiste varjupaigataotlejate huvide esindamise raames on koolitatud esimene rühm. Tulemused ja tundmused on olnud väga positiivsed ja meie abi on kõrgelt hinnatud. Kevade jooksul jagame lisainformatsiooni ja kogemusi selle ainulaadse tegevuse kohta.

Aprillis saame külalisteks õpetajaterühma Brasiiliast, millega seoses kutsume neid vastu võtma kõiki huvilisi ning eriti portugali keele oskajaid. Lisainfot saab PDG Harry Hedmanilt, harry.hedman@outlook.com

Rotary-dollari kurss veebruaris on € 0,93

DG Ritva Heinonen

See sait kasutab küpsiseid, et pakkuda teile paremat sirvimiskogemust. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.